Home » National » Senatorul PSD Gabriela Firea, despre infectarea cu coronavirus: „Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”

Senatorul PSD Gabriela Firea, despre infectarea cu coronavirus: „Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi”

Senatorul PSD Gabriela Firea își suspendă activitate, întrucâ ta fost confirmată cu COVID-19.  Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea anunță că ieșit pozitivă la coronavirus la doar trei săptămâni după ce toți membrii familiei s-au vaccinat cu a treia doză.
„Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala.
 
În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, mai scrie Gabriela Firea.

About Axinte Radu Alexandru