Home » Local » Surprinși de jandarmi în timp ce sustrăgeau peste 100 de kilograme de fier vechi

Surprinși de jandarmi în timp ce sustrăgeau peste 100 de kilograme de fier vechi

Trei vasluieni au fost surprinși de un echipaj de jandarmerie în timp ce sustrăgeau fier vechi provenit din demolarea clădirii fostei fabrici Movas din municipiul Vaslui.

Marți, 19 octombrie, în jurul orelor 18.00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină la fosta fabrică de mobilă ,,Movas” de pe strada Fabricii din municipiul Vaslui, adresă la care momentan se află un șantier în lucru unde se execută lucrări de demolare.

La fața locului  jandarmi au observat că programul de lucru pe șantier era încheiat pe ziua respectivă, însă trei persoane încărcau sârmă și bare de fier de diferite dimensiuni și grosimi într-un atelaj și în scurt timp se pregăteau să plece. Jandarmii au procedat la legitimarea acestora și cu această ocazie i-au întrebat de proveniența materialelor. Aceștia au declarat că le-au luat de la fața locului, unde erau depozitate și că intenționau să le comercializeze  ulterior la un centru de colectare a fierului vechi.

Materialele au fost predate proprietarului de drept, mai exact, reprezentantului persoanei juridice care deține în acest moment spațiul respectiv. Acesta a declarat jandarmilor că nu este prima dată când se încearcă sustragerea fierului vechi extras în urma demolării și că le mulțumește pentru intervenție.

Cei trei bărbați în vârstă de 35, 19 și respectiv 16 ani au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Vaslui, unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea constatată.

 

 

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: