Home » National » Brutăria din Brașov cunoscută după mesajul „Te primim oricum” s-a închis din lipsă de clienți

Brutăria din Brașov cunoscută după mesajul „Te primim oricum” s-a închis din lipsă de clienți

Brutăria din Brașov al cărei mesaj anti-restricții a devenit viral pe Facebook a anunțat că se închide din cauza lipsei clienților.

„Te primim oricum!”, acesta era inițial mesajul prin care brutăria din centrul Vechi al Brașovului spera să atragă câți  mai mulți clienți. Patronii declarau la acea vreme că au hotărât să primească clienţii fără certificat verde, indiferent de consecinţele legale.

Mesajul, devenit viral, a strâns mai bine de 25.000 distribuiri și peste 30.000 de reacții pe pagina de socializare a brutăriei. Deși oamenii și-au arătat suportul virtual, se pare că nu au fost foarte mulți cei care au și cumpărat produsele. Astfel, ieri, patronii au anunțat pe Facebook că-și sistează activitatea din cauza pierderilor.

Mesajul „Te primim oricum” este înlocuit acum cu „Ne pare rău! Cu toate eforturile depuse și riscurile pe care ni le-am asumat, din cauza restricțiilor impuse avem pierderi mari. Având în vedere aceste aspecte suntem nevoiți să închidem începând cu data de 21 octombrie 2021. Vom vedea ce putem face și vom reveni către dvs. cu noutăți”.

About Axinte Radu Alexandru