Home » National » S-a dat startul! Maratonul vaccinării pentru viaţă așteaptă bucureștenii la imunizare

S-a dat startul! Maratonul vaccinării pentru viaţă așteaptă bucureștenii la imunizare

Începând de astăzi și până luni,  autorităţile din Bucureşti organizează evenimentul intitulat „Maraton al vaccinării pentru viaţă”, în şase centre din Capitală.

Evenimentul a început azi, la ora 8.00, și se va încheia luni dimineața, iar cele șase centre vor fi deschis non-stop în acest weekend. Acestea sunt la: Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Center și Clubul seniorilor Mihai Eminescu.

Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a procesului de vaccinare, cu sprijinul UMF Carol Davila Bucureşti, necesarul de personal din cele 6 centre de vaccinare va fi suplimentat cu voluntari, inclusiv studenţi la medicina militară.

„Evenimentul este menit să promoveze beneficiile şi importanţa vaccinării împotriva COVID-19, inclusiv pentru femeile însărcinate, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru întreaga ţară şi poate constitui un punct de pornire pentru acţiuni similare la nivel naţional”, au explicat reprezentanţii CNCAV.

About Axinte Radu Alexandru