Home » National » Un autoturism care transporta colete cu țigări urmărit în trafic de Poliția de Frontieră

Un autoturism care transporta colete cu țigări urmărit în trafic de Poliția de Frontieră

Un autoturism în care se aflau mai multe colete cu ţigări de contrabandă a fost implicat într-un incident la frontieră. Pentru că șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor, acesta a acroşat o autospecială a Poliţiei de Frontieră, răsturnându-se ulterior după o urmărire în trafic.

La nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări. În jurul orei 7:20, pe drumul judeţean 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune efectua semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism înmatriculat în România.

,,Şoferul autovehiculului a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând uşor autospeciala Poliţiei de Frontieră. Drept urmare, s-a pornit în urmărirea maşinii, iar pe raza localităţii Laura, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat. Întrucât conducătorul auto s-a lovit la cap, poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă care s-a prezentat la faţa locului, însă şoferul, un cetăţean român în vârstă de 62 de ani, a refuzat să meargă la spital, spunând că se simte bine. În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus”, precizează comunicatul IGPF.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: