Home » National » Achiziția de zahăr, ulei și făină, misiune imposibilă la Cluj, după ce oamenii au golit rafturile magazinelor

Achiziția de zahăr, ulei și făină, misiune imposibilă la Cluj, după ce oamenii au golit rafturile magazinelor

Produse de bază precum făina au dispărut din magazinele din Cluj Napoca au dispărut, după ce oamenii au dat năvală. Clujenii s-au aprovizionat cu zahăr, ulei și făină, dar și cu multe produse neperisabile. De teama noilor restricții, oamenii au cumpărat mai mult decât le trebuie și astfel, rafturile magazinelor s-au golit instant.

Astfel de scene au mai fost văzute în martie 2020, când a dispărut drojdia, făina și hârtia igienică de pe rafturi. După ce au văzut că nu sunt probleme, unii au început să returneze din alimentele și bunurile cumpărate. Alții au cămara plină și acum, scrie stiridecluj.ro.

„Dacă mergeți oriunde în magazinele mari, chiar și de jucării în weekend nu mai bagă ei marfă pe rafturi ca să le treacă și aceea care nu au trecut. Nu e că o să cumpere lumea că nu mai știu ce să facă cu banii. Mergeți lunea și este full pe rafturi. Niciodată nu am prins rafturi 80% goale, doar de sărbători și anul trecut cu pandemia”, a scris cea care a postat fotografia.

În paralel, centrele de vaccinare au început să fie și ele mult mai solicitate la Cluj. Totodată, orașul Cluj este campion la vaccinare, cu o rată de 56% față de aproximativ 30% la nivel național.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: