Home » National » Ministerul Apărării Naţionale organizează un maraton de vaccinare cu ocazia Zilei Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale organizează un maraton de vaccinare cu ocazia Zilei Armatei Române

Cu ocazia celebrării Zilei Armate Române, luni și marți, Ministerul Apărării Naţionale organizează un maraton de vaccinare sub denumirea „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!”.  Acesta se va desfăşura în şase spitale militare din ţară, care sunt în același timp şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19.

Cei care vor să meargă la vaccin azi și mâine o pot face începând de la ora 08:00. Centrele de vaccinare care funcţionează sunt la: Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca; Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa; Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova; Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov; Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Maratonul „Împreună pentru viaţă, Împreună pentru viitor!” organizat de Ministerul Apărării Naţionale cu ocazia Zile Armatei Române are centrele deschise non-stop și se va încheia marți, la ora 20:00.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: