Home » Administratie » 50 de bârlădeni au primit loturile de teren pe care urmează să-și ridice propriile case!

50 de bârlădeni au primit loturile de teren pe care urmează să-și ridice propriile case!

Marți, 26 octombrie, 50 de tineri bârlădeni au intrat în posesia loturilor de teren care le-au fost atribuite în mod gratuit de către Primăria Bârlad, în baza Legii nr. 15/2003. O comisie formată din funcționari ai primăriei, avându-l în frunte pe primarul Dumitru Boroș, s-a deplasat în teren și a predat tinerilor loturile respective. Vorbim despre un total de 204 tineri care vor primi teren gratuit pentru a-și construi câte o casă. Punerea în posesie a început la primele ore ale dimineții, după ce luni, 25 octombrie, membrii comisiei au contactat telefonic beneficiarii care au dorit să se programeze în prima zi de atribuiri.
„Din cele peste 200 de familii și tineri care vor primi loturi, astăzi am declanșat efectiv punerea în posesie la fața locului pentru un număr de aproximativ 50, care au dorit și au putut veni. Am început cu loturile din cel mai nou cartier al municipiului – ”Alexandru cel Bun” – și urmează cele din cartierele Podeni și Complex Școlar. Am rămas plăcut surprins să văd că beneficiarii au venit la atribuire cu un singur gând: să își poată ridica o locuință în orașul natal, pentru familiile lor! Chiar dacă ne-am luptat foarte mult pentru acest proiect, văzând bucuria acestor oameni tineri și frumoși, ale căror vise devin astăzi realitate, parcă am uitat prin câte dificultăți am trecut! În continuare, avem rugămintea la ceilalți beneficiari să aștepte să fie contactați de colegii din comisia de atribuire și să spună clar o dată la care pot fi puși în posesie, pentru că vrem să finalizăm foarte repede procesul de punere în posesie pentru a se putea trece la etapele următoare, și anume împrejmuirile, profilarea drumurilor și începerea demersurilor pentru utilități”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Reamintim că lista completă a beneficiarilor a fost republicată pe site-ul Primăriei Municipiului Bârlad:http://www.primariabarlad.ro/wp-content/uploads/2021/10/Liste-Legea-15-atribuire-2021.pdf

About Razvan Calin