Home » National » Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj este considerat cel mai bun din Europa, la categoria sub 5 milioane de pasageri anual

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj este considerat cel mai bun din Europa, la categoria sub 5 milioane de pasageri anual

Clujenii au cu ce se mândri. Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj a fost desemnat drept cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual.

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj a primit premiul pentru cel mai bun aeroport din Europa, la categoria sub 5 milioane de pasageri anual în cadrul celei de-a 17-a ediţie a Galei anuale ACI Europe Awards, desfăşurată la Geneva. Evenimentul a avut loc cu ocazia celui de-al 31-lea Congres şi a Adunării Generale a Consiliului Internaţional al Aeroporturilor – regiunea Europa, care a reunit lideri din industria transporturilor aeriene din 55 de ţări.

Distincția a fost oferită și pentru măsurile implementate în gestionarea activităţii pe tot parcursul crizei SARS-CoV-2, reconvertirea forţei de muncă pentru a se adapta la condiţiile pandemice şi pentru eforturile de a aduce rute şi companii aeriene.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: