Home » Administratie » CJ Vaslui finanțează modernizarea azilului de bătrâni din Raionul Cimișlia

CJ Vaslui finanțează modernizarea azilului de bătrâni din Raionul Cimișlia

Consiliul Județean (CJ) Vaslui va aproba finanțarea proiectului „Modernizarea Azilului de bătrâni și invalizi din raionul Cimișlia” din Republica Moldova. Finanțarea este acoperită din bugetul propriu al județului Vaslui pentru anii 2021 și 2022, cu suma de 109.000 euro. Consiliul Raional Cimișlia a solicitat CJ-ului susținerea financiară pentru implementarea proiectului care are o valoare totală de 181.966,15 euro. Obiectivul general al proiectului este asigurarea unui confort sporit pentru beneficiarii azilului prin modernizarea sistemului de ventilare și termoizolarea clădirii.

Acesta este doar unul din parteneriatele pe care CJ Vaslui le derulează cu raioanele din Republica Moldova. Referindu-se la această colaborare, Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a spus că toate aceste parteneriate sunt posibile datorită existenței legislației în domeniu care reglementează aceste colaborări.

„Ideea care stă la baza acestor proiecte pe care le derulăm împreună este aceea de parteneriat, parteneriat legal. Este o inițiativă pe care am luat-o eu, în momentul în care am devenit președinte, de a depăși acele înfrățiri care se făceu în mod frecvent și care se soldau cu niște mese, după care nu mai urma nimic. În cadrul parteneriatului nu este nevoie de nicio masă, ci e nevoie ca partenerii să fie activi și să își realizeze obiectivul pe care și l-au propus împreună”, a spus Dumitru Buzatu.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut