Home » Local » 3 semne că aveți nevoie de mobilă nouă în dormitor

3 semne că aveți nevoie de mobilă nouă în dormitor

Vă gândiți să investiți în mobilă nouă pentru dormitor? Chiar dacă 56% dintre proprietari speră să cumpere mobilă de sufragerie nouă în următorii doi ani, mulți oameni nu sunt la fel de dispuși să renunțe la mobila de dormitor.

Investiția în mobilă nouă poate da viață unei camere vechi. Dacă vă gândiți să vizitați un magazin de mobilă sau să căutați un nou pat de dormitor online, iată cum știți că este în sfârșit timpul să faceți pasul.

Nu dormiți bine

Uneori, stresul sau o ceașcă de cafea în plus vă pot da somnul peste cap. Acest lucru este natural uneori și, de obicei, nu este un semn de alarmă. Dar, dacă dormiți prost de ceva vreme, s-ar putea să fie din cauza saltelei dvs. Studiile arată că ar trebui să vă înlocuiți salteaua la fiecare 5 până la 10 ani, indiferent de tip. Dacă salteaua dvs. e pe ducă, indiferent dacă este un pat de apă, o saltea cu arcuri sau spumă cu memorie, este timpul să o înlocuiți cu ceva mai bun. Veți dormi mai bine pe o saltea nouă și aceasta vă va ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea, în general.

Mobilierul se destramă

Nimic nu ține la nesfârșit. În cazul în care sertarele de la șifoniere nu alunecă ca înainte, ar putea fi timpul să căutați mobilă nouă. Mobila de dormitor mai nouă este concepută să arate mai bine și să reziste mai mult decât opțiunile mai vechi. Dacă v-ați săturat să vă luptați cu sertarele sau să vedeți acel loc urât pe noptieră, investiția în mobilă noău poate face din dormitorul dvs. un loc mai plăcut.

Nu vă mai place sau nu mai funcționează

Uneori, stilul nostru personal se schimbă. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru, dar ar putea însemna că trebuie să cheltuim ceva bani pentru ca spațiul să ne reflecte personalitatea. Dacă nu vă mai place setul de mobilă de dormitor, meritați o alternativă la modă. La urma urmei, petrecem mult timp în dormitoarele noastre. Ar trebui să vă placă felul în care arată.

Acestea fiind spuse, se poate ca mobila să vă fi „rămas mică” într-un sens mai literal. Sertarele pentru șifoniere ar putea fi prea mici pentru a vă păstra colecția de pulovere sau patul dvs. s-ar putea simți mai mic, deoarece aveți un partener. Dacă mobila dvs. de dormitor nu mai funcționează pentru dvs., este timpul să faceți câteva actualizări.

Sfaturi pentru alegerea mobilei de dormitor potrivite

Momentul în care trebuie să alegeți mobilă nouă pentru dormitorul dvs. este foarte interesant, dar poate fi și descurajant. Deși anumite persoane se vor bucura mai mult de procesul de cumpărături decât altele, este important să înțelegeți ce factori ar trebui să afecteze deciziile de cumpărare a mobilei dvs. de dormitor.

Mobila de dormitor bună este rezistentă, deci va trebui să luați în considerare faptul că mobila pe care o cumpărați acum va fi folosită pentru anii următori. Prin urmare, este important să luați în considerare ce stiluri și funcționalități veți dori în 5 ani, în plus față de preferințele dvs. actuale.

Un alt lucru cheie de luat în considerare este pentru ce dormitor este această mobilă. Ar trebui să aveți diferite considerații pentru dormitorul dvs. principal, apoi pentru o cameră de oaspeți care nu va avea parte de la fel de multă utilizare. De asemenea, este o idee bună să înțelegeți spațiul pe care îl aveți. Trebuie să știți dacă anumite piese se vor potrivi bine, vor ocupa prea mult spațiu sau chiar vor ocupa prea puțin spațiu.

Patul dvs. este cea mai importantă piesă de mobila din dormitorul dvs. și există o mulțime de lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare, pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun pat de dormitor pentru dvs. În primul rând, ar trebui să decideți de ce dimensiune a patului aveți nevoie. Cele mai frecvente alegeri pentru dormitoarele matrimoniale sunt saltele cu lățimea de 160 sau 180 cm.