Home » National » Palatul Mogoșoaia organizează expoziția intitulată „Inima Reginei”, cu ocazia zilei de naștere a Reginei Maria a României

Palatul Mogoșoaia organizează expoziția intitulată „Inima Reginei”, cu ocazia zilei de naștere a Reginei Maria a României

Pentru a celebra ziua de naștere a Reginei Maria a României, Consiliul Județean Ilfov celebrează personalitatea Majestății Sale, prin expoziția intitulată „Inima Reginei”, care va avea lansarea astăzi.

Evenimentul este inițiat și organizat de Consiliul Județean Ilfov și găzduit de Palatul Mogoșoaia.

Dat fiind contextul epidemiologic, expoziția „Inima Reginei” este lansată în format online și va rămâne deschisă până în data de 29 ianuarie 2022. Expoziția va beneficia și de un midissage, unde accesul publicului larg în cadrul Palatului se va face în conformitate cu noile reglementări legale.

Expoziția va reuni lucrările pictorului Bogdan Mihai Radu și creațiile vestimentare semnate de Mimi Chipăilă, artist vizual. Printr-o serie de picturi noi, unele de mari dimensiuni, Bogdan Mihai Radu aduce în atenție ipostaze ale vieții Reginei Maria în locurile ei preferate, inclusiv la Palatele Mogoșoaia și Știrbei, aflate în județul Ilfov.

About Axinte Radu Alexandru