Home » National » Zeci de oameni au protestat la București împotriva certificatului verde

Zeci de oameni au protestat la București împotriva certificatului verde

Implementarea măsurii care vizează obligativitatea certificatului verde în foarte multe situații i-a făcut pe români să iasă în stradă și să își strige nemulțumirea. Câteva zeci de persoane au protestat joi seară în Piaţa Universităţii împotriva restricţiilor impuse de autorităţi odată cu implementarea certificatului verde. La protest a fost prezent şi deputatul George Simion, copreşedintele AUR.

Protestatarii din București au pătruns pe carosabil şi au blocat traficul rutier în zonă, flutură steaguri tricolore şi poartă pancarte cu mesaje precum: Libertate fără certificate, OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii – n.r.) afară din ţară. Totodată, ei strigau: Nu cedăm, nu ne vaccinăm, Unica soluţie, încă o revoluţie, Libertate.

Conform noilor restricții, protestele anti-vaccin vor putea fi ținute doar de vaccinați sau de oamenii trecuți prin Covid-19. Cu toate acestea, este greu de crezut că oamenii prezenți la manifestație au certificat verde dat fiind faptul că protestează tocmai împotriva acestuia.

About Axinte Radu Alexandru