Home » Local » Accident rutier cumplit la ieșirea din Huși: un mort și șase răniți! (Foto+Video)

Accident rutier cumplit la ieșirea din Huși: un mort și șase răniți! (Foto+Video)

Un teribil accident rutier petrecut la intrarea în municipiul Huși s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 44 de ani și rănirea altor șase persoane, dintre care trei sunt copii. Accidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 30 octombrie, în jurul orei 14.30, în zona Dobrina (ieșirea din Huși spre Crasna). În accident au fost implicate trei autoturisme. La fața locului au fost deplasate nu mai puțin de patru ambulanțe, dintre care trei de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui (SAJ) și una de la ISU ”Podul Înalt” Vaslui, precum și echipaje specializate în descarcerare.

”Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la acest accident rutier. La sosirea echipajelor de intervenție, una dintre persoanele implicate în accident se afla în stare de inconștiență, posibil în stop cardiorespirator. Persoana aflată în stop cardiorespirator nu a prezentat semne vitale nici după 70 minute, timp în care personalul de pe ambulanțe a efectuat în continuu manevre de resuscitare. În cele din urmă, medicul de pe ambulanța TIM a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 44 ani. Alte cinci persoane implicate în accident au fost evaluate medical, patru dintre acestea, între care doi copii minori fiind transportate la spital.
Cea de-a șaptea persoană implicată în accident a refuzat să fie evaluată medical”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul decuvânt al ISU ”Podul Înalt” Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: