Home » Local » Polițiștii au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe

Polițiștii au reținut un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe

Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au reţinut un bărbat, din comuna Mălușteni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 23 de ani, din comuna Mălușteni, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au stabilit că, în data de 2 noiembrie a.c., ora 21.00, pe un drum public din localitatea Mălușteni, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu un topor.

Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vătămări corporale ce vor necesita 7 – 8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 3 noiembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni au luat față de bărbat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

About Axinte Radu Alexandru