Home » Local » Accident cu trei victime la Popeni: un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism pe care l-a aruncat într-un șanț!

Accident cu trei victime la Popeni: un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism pe care l-a aruncat într-un șanț!

Duminică după-amiază, în apropiere de satul Popeni, s-a produs un accident rutier soldat cu trei victime. În accidentul petrecut pe Drumul Național (DN) 24 A (între satele Popeni și Zorleni), au fost implicate un autorism și un autobuz. Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că șoferul autobuzului a acroșat din neatenție aututorismul condus de o femeie în vârstă de 33 de ani. În mașina mică se mai afla o femeie în vâstă de 50 de ani și o minoră de 13 ani. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un șanț de pe marginea șoselei. La fața locului s-au deplasat echipaje de la Detașamentul de Pompieri Bârlad și Substația de Ambulanță Bârlad. Din fericire, cele trei victime au scăpat doar cu câteva leziuni minore.

”Toate cele trei persoane de sex feminin au fost găsite conștiente și coerente, prezentând leziuni minore. Au refuzat transportul la spital”, a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: