Home » National » În marile magazine, Crăciunul își face simțită prezența

În marile magazine, Crăciunul își face simțită prezența

Febra sărbătorilor va cuprins și pe dumneavoastră? Vreți să profitați de reducerile de dinaintea sezonului de sărbători? Ei bine, vestea bună este că brazii de Crăciun și decorațiunile au apărut deja în marile magazine.

Fie că vorbim de brazi sau de decorațiunile de sărbători, majoritatea oamenilor au tendința de a le achiziționa din timp având în vedere scumpirile din această perioadă. Brazii au început deja să fie livrați în toată țara. Prețurile pornesc de la 70-80 de lei și pot ajunge până la câteva mii de lei pentru un singur brad.

În medie, prețul unui brad artificial este de 400 de lei. Totuși, dacă este să vorbim despre materialul din care este făcut și de aspectul acestuia, un brad artificial poate depăși chiar și prețul de 1.000 de lei. Scumpirile se simt mai ales la decorațiuni, cu aproape 40% mai mult la preț față de anul trecut.

Mulți clienți spun însă că anul acesta vor fi mai cumpătați. Scumpirile la brazii artificiali și decorațiunile de Crăciun vin pe fondul crizei din China. Nu mai există materie primă pentru confecționarea produselor, iar timpul de livrare e acum de două ori mai mare față de perioada dinainte de pandemie.

About Axinte Radu Alexandru