Home » National » Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Iași

Bolt lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Iași

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Iași, unul dintre cele mai mari și mai dinamice orașe din România. Până astăzi, Bolt era prezent aici doar cu serviciile de ride-hailing. Astfel, compania estoniană completează portofoliul celor mai mari orașe din țară în care este prezentă cu serviciile de livrare de alimente, după București, Constanța, Cluj-Napoca și Timișoara.

În prezent, livrarea este gratuită pe o rază de 3 km de la locul comenzii, iar în următoarele două săptămâni vor fi aplicate oferte speciale, la anumite restaurante. În momentul lansării, Bolt are deja încheiate parteneriate cu peste 40 de restaurante, câteva dintre acestea fiind Sushi Master, Mado, Cartofisserie, Krud Restaurant & Brasserie, Oliv Bistro. Lista partenerilor se va actualiza permanent în următoarea perioadă. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor și a comenzilor.

Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România, a declarat: „La doar câteva luni de când am ajuns în Timișoara, astăzi lansăm serviciul Bolt Food în Iași, un oraș care a fost de ceva timp pe lista noastră de priorități. Știm cu toții că livrarea de mâncare a devenit un serviciu foarte solicitat și, mai ales, necesar în această perioadă, fiind o variantă accesibilă și sigură, atât pentru utilizatori, cât și pentru curieri și parteneri. Astfel, continuăm să respectăm strategia de expansiune în mai multe orașe pe parcursul anului 2021”.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorii trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store, Google Play sau Huawei AppGallery, unde pot vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorii trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație, plata comenzilor fiind posibilă doar online. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni, utilizatorul putând indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Restaurantele și livratorii se pot înscrie pe: food.bolt.eu.

Urmăriți Bolt Food și pe social media, pe Facebook și pe Instagram.

 

Despre Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

 

About Axinte Radu Alexandru