Home » National » Casa lui Moș Crăciun din Sibiu va fi transformată în centru de vaccinare

Casa lui Moș Crăciun din Sibiu va fi transformată în centru de vaccinare

Vrei să vizitezi Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare de la Sibiu? Ei bine, se pare că acolo nu va fi prezent niciun bătrânel cu barba albă, ci medici cu seringi. Premergător Târgului de Crăciun de la Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun se instalează, începând de vineri, 12 noiembrie, dar va deveni centru de vaccinare.

Acest inedit punct de imunizare, realizat de Primăria Sibiu împreună cu organizatorii Târgului de Crăciun, va fi deschis zilnic, în perioada 12-21 noiembrie, între orele 12:00 și 20:00, anunță Primăria Sibiu.

După această dată, Căsuța lui Moș Crăciun va reveni la funcția sa inițială și va deveni unul dintre principalele puncte de atracție pentru copiii care vor vizita, în această iarnă, Târgul de Crăciun din Piața Mare a Sibiului, primul de acest fel deschis în România, considerat unul dintre cele mai frumoase din țară. Primăria municipiului Sibiu a început deja instalarea iluminatului festiv de sărbători, în centrul istoric al orașului.

„Ne-a lipsit tuturor Târgul de Crăciun de anul trecut. Și bucuria din Piața Mare. Faptul că Sibiul este în perioada Crăciunului una dintre cele mai atractive destinații din țară, ne motivează să vrem să luptăm responsabil pentru orașul nostru. Sectorul turistic a avut foarte mult de suferit în pandemie și vrem să reprezentăm o soluție și un exemplu în această perioadă. Ecuația e una foarte simplă: mai mulți cetățeni imunizați prin vaccinare înseamnă că vom avea șanse tot mai bune să desfășurăm activități prin care să atragem în siguranță turiștii, care lipsesc foarte mult orașului în ultimul timp”, a declarat organizatorul Târgului de Crăciun, Andrei Drăgan.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: