Home » National » Un bărbat care trăiește în România a fost declarat mor în Austria! Iată cum a fost posibil

Un bărbat care trăiește în România a fost declarat mor în Austria! Iată cum a fost posibil

Situație tragic-comică pentru un român, care a fost declarat declarat mort acum 5 zile, într-un accident din Austria, este, de fapt, viu. Bărbatul ar fi murit în urma unui accident rutier, duminică, 7 noiembrie, pe o autostradă din Austria. În realitate, poliția l-a confundat cu fratele lui geamăn.

Sora românului a declarat că fratele ei Remus H., care a fost declarat mort, este în viață. Victima este fratele său geamăn, Romulus H., care împrumutase mașina ce îi aparține fratelui geamăn.

Din nefericire, accidentul a avut loc duminică dimineață, la scurt timp după ora 5, când mașina care se îndrepta spre Viena, condusă de un român în vârstă de 55 de ani, a fost izbită din spate de un break Audi – la volanul căreia se afla un șofer în vârstă de 41 de ani. Cel mai probabil, șoferul care a provocat accidentul a văzut prea târziu mașina, în ceața deasă.

Cel care a provocat accidentul a fost doar ușor rănit, în timp ce unul dintre cei doi frați români a murit pe loc. Polițiștii au presupus că proprietarul înregistrat al autoturismului condus de român este și șofer. Aceștia au informat rudele românului, care locuiește în Kupferzell, în Germania, la nord-est de Stuttgart, la 450 de kilometri distanță.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: