Home » National » Anul acesta, accesul la Târgul de Crăciun din București se face pe baza de bilet și certificat verde

Anul acesta, accesul la Târgul de Crăciun din București se face pe baza de bilet și certificat verde

Bucure;tenii nu vor mai avea cale liber[ spre Târgul de Crăciun din anul acesta.  Evenimentul din această iarnă de la Bucureşti se va desfăşura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piaţa Universităţii, informează vineri Primăria Capitalei.

În cadrul evenimentului organizat prin CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, vizitatorii vor putea achiziţiona produse artizanale, globuri pictate manual, clopoţei, coroniţe, decoraţiuni şi ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde, relatează Agerpres, citând un comunicat de presă transmis de Primăria Capitalei.

Bradul care va fi amplasat în Piaţa Universităţii are o înălţime de 15 metri, este reutilizabil, durabil şi ecologic, creat din lemn şi împodobit cu ornamente sculptate.

Anul acesta, Târgul de Crăciun se va desfăşura în condiţii speciale, adaptate contextului epidemiologic. Pentru „o gestionare adecvată a numărului de vizitatori”, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei la casa de bilete de la faţa locului. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie (pe Entertix.ro), iar casa de bilete funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

Organizatorii au obligaţia de a scana codul QR fără a reţine niciun fel de date sau informaţii din certificatul verificat. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie (excepţie: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani). La intrare, toţi participanţii vor trece printr-un triaj observaţional/ termoscanare.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: