Home » National » Magia Crăciunului nu se atinge de USR Constanța. Partidul este împotriva iluminatului de sărbători

Magia Crăciunului nu se atinge de USR Constanța. Partidul este împotriva iluminatului de sărbători

Se pare că magia Crăciunului nu va atinge și inimile reprezentanţii USR Constanţa, care consideră complet imorală decizia primarului liberal Vergil Chiţac prin care Primăria Constanţa intenţionează să plătească 1 milion de euro pentru iluminatul de sărbători. Aceștia solicită anularea de urgență a deciziei.

USR a transmis, vineri, un comunicat de presă prin care arată că această achiție, în perioada pandemiei, o astfel de achiziţie este „complet imorală” şi dovedeşte o „iresponsabilitate gravă a administraţiei locale PNL”.

„USR solicită anularea urgentă a procedurii prin care Vergil Chiţac, primarul PNL al Constanţei, urmează să cheltuie un milion de euro pe beculeţe de sărbători, în plin val patru al pandemiei de COVID-19. În condiţiile actuale, risipa unui milion de euro din banii constănţenilor pentru realizarea unei astfel de achiziţii este complet imorală şi dovedeşte o iresponsabilitate gravă a administraţiei locale PNL”, se arată în comunicat.

Reacția vine ca urmare a deciziei municipalității de a cheltui din bugetul local 1 milion de euro pentru iluminatul festiv, după ce Guvernul a alocat de la bugetul de stat 4 milioane de euro pentru subvenţionarea căldurii în Constanţa.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: