Home » National » Accident rutier cumplit în județul Prahova! Un microbuz care transporta 16 elevi a fost lovit de un autoturism care a intrat pe contrasens

Accident rutier cumplit în județul Prahova! Un microbuz care transporta 16 elevi a fost lovit de un autoturism care a intrat pe contrasens

Planul Roșu a fost activat în județul Prahova, acolo unde un microbuz școlar care transporta elevi a fost lovit frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Pentru gestionarea situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Astfel, la acest moment acționează o mașină de stingere, 10 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe SAJ.

Raluca Vasiloaie, purtător de cuvânt al ISU Prahova, transmite că în microbuz se aflau 16 copii și doi adulții. Copiii au vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Patru dintre aceștia au fost răniți ușor și vor fi duși la spital.

În accidentul rutier sunt implicate 18 persoane (2 adulți și 16 minori). În acest moment se află în evaluare medicală 8 minori și 1 adult. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, anunță pompierii.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: