Home » National » O ambulanță care se deplasa la un caz din județul Suceava a luat foc în mers

O ambulanță care se deplasa la un caz din județul Suceava a luat foc în mers

O ambulanță care se îndrepta spre un caz medical, în Vadu Moldovei, județul Suceava a luat foc în mers. Din fericire, în spatele ambulanței se afla un pompier din cadrul ISU Suceava, cu mașina personală, care a observat la timp fumul și a putut da o mână de ajutor șoferului de pe autosanitară.

Ambulanța a oprit pe partea dreaptă a drumului și pompierul i-a urmat manevra. A ieșit din mașină și s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranțe, aflat în cabina conducătorului auto. Șoferul ambulanței a luat un stingător, acționând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen și aparatura medicală din interior.

Între timp, la fața locului au ajuns și trei echipaje ale pompierilor militari din Fălticeni, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat și nu mai există pericol de reizbucnire.

De asemenea, ambulanța SMURD a fost redirecționată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăvița, din comuna Vadu Moldovei.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura