Home » National » O tânără de 19 ani din Iași a murit în cadă. Cel mai probabil fata a adormit în baie și s-a intoxicat cu monoxid de carbon

O tânără de 19 ani din Iași a murit în cadă. Cel mai probabil fata a adormit în baie și s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Sfârșit tragic pentru o fată de 19 ani din Iași, care a murit în cadă. Adolescenta era acasă, doar cu tatăl său, mama acesteia fiind plecată în sat. Nimeni nu a observat că Ana-Maria nu a mai ieșit din baie până când mama acesteia s-a întors acasă. Când au realizat că trecuseră câteva ore bune, iar fata nu a mai ieșit din baie, au spart ușa și au găsit-o fără suflare.

Apropiații familiei au precizat că în baia unde Ana-Maria și-a pierdut viața se afla un boiler care încălzea apa și camera. Acesta funcționa pe lemne și, bănuiesc ei, tânăra ar fi adormit în cadă și mai apoi s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la boiler.

„În cursul nopții trecute, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, un echipaj SMURD a fost prezent în comuna Dumești, județul Iași. Solicitarea a fost făcută la o tânără de 19 ani, aflată în stop cardio-respirator. Fata era în baie, încălzită cu sobă. Din păcate, echipajul care a ajuns la fața locului a declarat decesul. Cauza probabilă a decesului este intoxicația cu monoxid de carbon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura