Home » National » Ghișeul.ro organizează concurs pentru o nouă identitate vizuală în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021

Ghișeul.ro organizează concurs pentru o nouă identitate vizuală în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021

În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2021, Ghișeul.ro organizează un concurs pentru o nouă identitate vizuală.  Propunerea grafică declarată câştigătoare de juriul concursului va fi premiată cu 3.500 de euro.

„Având în vedere că Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român, propunerile grafice vor putea integra simbolistica naţională”, a precizat Octavian Oprea, preşedintele ADR.

Participanţii se pot înscrie în mod individual sau în echipe, formate din maximum trei persoane. Propunerile grafice vor include un logo şi un brand toolkit, care va conţine regulile de utilizare ale logo-ului, codurile de culoare folosite şi simulări de integrare a logo-ului într-o pagină web şi într-o aplicaţie mobilă.

Potrivit ADR, juriul care va decide propunerea câştigătoare este format din specialişti în design, branding şi comunicare online, precum şi din reprezentanţi ai organizatorilor concursului.

Ghişeul.ro este platforma oficială de plăţi online a statului român. A fost lansată în 2011 si este folosită de cetăţeni şi companii pentru a achita peste 350 de servicii publice oferite de aproape 1000 de instituţii şi autorităţi. Sistemul informatic este accesibil non-stop.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura