Home » Administratie » Încă 12 străzi din Bârlad vor fi racordate la rețeaua de gaz metan!

Încă 12 străzi din Bârlad vor fi racordate la rețeaua de gaz metan!

Edilii bârlădeni au anunțat că recent au demarat lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale a orașului pe un număr de 12 străzi, ca urmare a implementării unui proiect realizat în parteneriat cu furnizorul local. Străzile vizate în această etapă a proiectului sunt următoarele: Veteranilor, Fundătura Alexandru Vlahuță, Gladiolelor, Ioan Slavici, Dochia, Dimitrie Cantemir, Zefirului, Fundătura Trei Ierarhi, Iuliu Maniu, Constantin Costache, Titu Maiorescu și Veronica Micle. Ca urmare a acestor lucrări, lungimea totală a rețelei de alimentare cu gaze naturale din Bârlad va crește cu peste 4,6 kilometri.
„Răspundem solicitărilor venite din partea a sute de locuitori ai municipiului Bârlad, care ne-au cerut insistent sprijinul pentru racordarea la rețeaua de gaze naturale a orașului. Sperăm ca lucrările să meargă bine și să nu întâmpinăm alte dificultăți pentru ca, anul viitor, cât mai repede, cetățenii să se poată racorda la rețea. Vrem, totuși, să facem un apel la beneficiarii acestui nou proiect: să înceapă de pe acum demersurile de racordare, în vederea obținerii avizelor necesare cât mai repede posibil. Mai vreau să precizez că avem în vedere lucrări similare și în cursul anului viitor, pe alte străzi care nu au fost încă racordate de rețeaua de gaze locală”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Investiția are o valoare totală de 621.697, 51 lei, cu TVA, din care operatorul de gaz va participa cu suma de 254.895,98 lei iar diferența de 366.801,53 va fi acoperită de la bugetul local. O altă extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale s-a mai făcut și în cursul anului trecut, când peste 600 de familii din Cartierul „Deal II” au fost racordate la rețea.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: