Home » National » O femeie din Galați care abia născuse acasă și-a abandonat bebelușul în frig. Planul a fost pus la cale chiar de bunica nou-născutului

O femeie din Galați care abia născuse acasă și-a abandonat bebelușul în frig. Planul a fost pus la cale chiar de bunica nou-născutului

Caz șocant la Galanți, unde o femeie de 40 de ani și-a abandonat în grădina unui vecin pe un frig năprasnic copilul nou născut. Bunica i-a sugerat fiicei să renunţe la copilul abia născut pe motiv că nu poate avea grijă de el.  La scurt timp, pruncul a murit din cauza frigului.

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, în perioada 09.11.2021 – 11.11.2021, una dintre inculpate, după ce a ajutat-o pe fiica sa (inculpată) să nască un făt viu, a îndemnat-o pe aceasta să abandoneze nou-născutul, sub motivul că nu are cum să îl îngrijească. Ulterior, cele două inculpate au dus nou-născutul în grădina din faţa casei, unde l-au abandonat, expunându-l la temperaturi scăzute, l-au lipsit de îngrijirea necesară şi, astfel, i-au cauzat decesul”, au stabilit anchetatorii.

Sâmbătă, 13.11.2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei arestarea celor două femei sub acuzaţia de omor calificat. Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a suspectelor de omor pentru o perioadă de 30 de zile.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura