Home » National » Sfârșit tragic pentru o familie din județul Vrancea. Toți membrii familiei au murit într-un incendiu care a mistuit casa

Sfârșit tragic pentru o familie din județul Vrancea. Toți membrii familiei au murit într-un incendiu care a mistuit casa

Destinat tragic pentru o familie din localitatea Gologanu, în județul Vrancea. Seara trecută, întreaga locuință a fost mistuită de flăcări. Pompierii chemați de urgență au găsit trei cadavre carbonizate după ce au stins focul care amenința și casele învecinate.

Vecinii au văzut flăcările care ieșeau de sub acoperiș, iar unul dintre ei a reușit să între în locuință. Proprietarul de 68 de ani, soția de 66 și fiul lor de 43 de ani erau decedați.

„Ieșeau flăcări de peste tot. Cu toții erau înăuntru. Eu am intrat. Am spart ușa și am intrat peste ei acolo. L-am găsit primul ori bărbat ori femeie pe urmă am deschis ușa cealaltă am spart-o. Când am deschis-o a căzut grindă pe mine și am ieșit afară. Când am intrat iar înăuntru am mai găsit încă un cadavru pe pat și al doilea era jos”, a transmis un vecin.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura