Home » Local » Tânăr depistat cu droguri în Vama Albița!

Tânăr depistat cu droguri în Vama Albița!

Un tânăr din Republica Moldova a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albița în timp ce avea asupra sa droguri de risc. Individul are 27 de ani (cu cetățenie dublă România și Republica Moldova) și a încăput pe mâinile polițiștilor de frontieră chiar în timp ce încerca să intre România.

”În data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 14.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Iași, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 27 de ani. În baza profilului de risc, împreună cu organele vamale, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, ocazie cu care a fost descoperită, o cantitate de 2 grame de substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, ambalată în folie de aluminiu. Substanța a fost testată de către lucrătorii vamali cu testul Canabis Esa și a reacționat pozitiv. Cu privire la cele descoperite, bărbatul a declarat și recunoscut că substanța deținută este canabis și că a achiziționat-o pentru consum propriu”, a declarat subcomisar Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea în țară de droguri de mare risc fără drept și cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: