Home » National » Florin Cîțu se ține ferm pe poziții: „Voi bloca orice alt premier de la PNL”

Florin Cîțu se ține ferm pe poziții: „Voi bloca orice alt premier de la PNL”

Probleme în paradis? Liderii PNL încep să se delimiteze de Florin Cîțu, care rămâne tot mai singur în fruntea partidului. Prim-vicepreședinții liberali nu sunt de acord cu acceptarea unui premier de la PSD și nici că mandatul de premier îi este rezervat doar lui Florin Cîțu.

Surse politice susțin că la ședința Bex a PNL de marți seară Florin Cîțu a amenințat că va bloca orice alt premier de la PNL, iar dacă președintele Klaus Iohannis nu-l va nominaliza pe el sau pe Dan Vîlceanu și va prefera un alt lider PNL, va merge până la a demisiona din fruntea partidului.

Lideri din PNL i-ar fi spus lui Florin Cîțu că se blochează negocierile din cauza încăpățânării lui, iar acesta ar fi recunoscut că tergiversează și trage de timp cât poate de mult.

„Este preşedintele partidului şi e o cutumă în partide că preşedintele partidului este prima variantă pentru premier. Nu am dat un vot pe numele premierului în această seară(n.r. marți seară). Dacă făceam noi asta, sunt convins că urma un vot şi la PSD imediat şi nu ajungeam nici unde”, a spus acesta când a fost întrebat dacă PNL merge cu varianta Florin Cîţu premier.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura