Home » National » Înaltpreasfinția Sa Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru a înălța rugăciuni de vindecare

Înaltpreasfinția Sa Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru a înălța rugăciuni de vindecare

Ieri, Înaltpreasfinția Sa Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a venit la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, pentru a înălța rugăciuni de vindecare a pacienților cu COVID-19.  După Sfântul Maslu, IPS Teofan a mers să binecuvânteze bolnavii din zona cea mai dificilă, unde stresul, emoțiile și încărcarea spirituală sunt prezente zi de zi: la secția ATI. 

ÎPS Teofan a fost echipat corespunzător pentru locul unde s-a aflat și a rostit rugăciuni pentru sănătate și liniște sufletească, a discutat cu pacienții, cu cadre medicale și a oferit binecuvântare.

Managerul spitalului, Dr Florin Roşu a caracterizat acele momente ca fiind de clipe de încurajare și speranță că se vor depăși aceste momente grele. 

„Astăzi, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” Iași a avut parte de lumină, blândețe și apreciere, iar toate acestea s-au concretizat prin prisma vizitei Mitropolitului Moldovei și Bucovinei,  Teofan . Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase prin personalul său, a primit cu bucurie vizită Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii dr Alexandru Slătineanu, din curtea unității noastre medicale. Mitropolitul Teofan nu  mulțumit cu atât ci a vizitat bolnavii cei mai încercați de virusul, pacienții îngrijiți în Terapie Intensivă, cei care au nevoie, în egală măsură de tratament medicamentos dar și de alinare sufletească… e felul nostru de a spune s-a privim mai des spre cer pentru  de acolo vine speranțanăzuința și înțelepciunea medicală.

.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura