Home » National » Unul dintre cei mai aprigi protestatari antivaccin, Mihai Făgădaru, a murit infectat cu COVID-19

Unul dintre cei mai aprigi protestatari antivaccin, Mihai Făgădaru, a murit infectat cu COVID-19

Nu credea în virus și, totuși, a fost înfrânt de el. Unul dintre cei mai cunoscuți activiști care protesta împotriva vaccinului s-a infectat cu Covid-19, iar mai apoi virusul l-a omorât.

În toată această perioadă de pandemie, Mihai Făgădaru s-a numărat printre promotorii mesajului antivaccin, luând parte la manifestațiile împotriva măsurilor de protecție. Ultima sa postare pe contul de Facebook este din 30 octombrie, de la un protest împotriva certificatului Verde, din Piața Universității din București.  Contul lui Făgădaru e plin de filmulețe și mesaje antivaccin/anti măsuri de protecție.

Ironia sorții a făcut ca peste câteva zile Făgădaru să fie confirmat pozitiv cu Covid-19, fiind internat în stare gravă la spital. Fosta lui soție, actrița Ioana Picoș, a postat joi seara un mesaj, în care arăta că Făgădaru se afla în stare foarte gravă.

„De săptămâna trecută se simțea rău dar lucrurile s-au precipitat și acum s-a ajuns la situația de față. S-a văzut ultima oară cu mine și copiii ieri seară pe video pe whatsapp întrucât se afla în izolare. Are nevoie de rugăciuni multe. Copiii i-au spus aseară că vor vorbi cu îngerul cel bun să îl facă bine iar Mihai le-a spus că se va lupta să iasă cu bine din această încercare. Astăzi am vorbit cu el, era obosit dar lupta. Înălțați o rugăciune pentru el. Doamne ajută!”, a scris Ioana Picoș pe contul ei de facebook.

Potrivit informațiilor G4Media, Făgdaru s-ar fi tratat inițial acasă, iar la spital ar fi ajuns în stare foarte gravă.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura