Home » National » Pe o șosea din Caraș-Severin a apărut o groapă atât de mare încât oamenii pot intra în ea până la nivelul brâului

Pe o șosea din Caraș-Severin a apărut o groapă atât de mare încât oamenii pot intra în ea până la nivelul brâului

O șosea din Caraș-Severin a devenit vedetă pe rețelele de socializare după ce a devenit un adevărat pericol pentru șoferi. Este vorba despre drumul județean care duce spre Banatul Montan și care arată „ciuruit” de-a dreptul. Pericolul este foarte mare, mai ales că pe șosea, de câteva luni, a apărut o groapă uriașă.

Această groapă, semnalizată cu crengi și adâncă de un metru și 12 centimetri, a devenit vedetă pe rețelele sociale. Pentru a dovedi gravitatea situației, șoferii intră efectiv în ea până la brâu și se pozează în această ipostază, într-un gest prin care vor să atragă atenția. Ei cer autorităților refacerea completă a drumului.

De-a lungul timpului, locuitorii din zonă au organizat proteste și au cerut asfaltarea acestui drum. Andrei Văscuț este inițiatorul unei petiții online.  „Am inițiat o campanie de semnături pentru asfaltarea DJ 571, am reușit să strâng în jur de 450 de semnături”, spune el. „Eu am 33 de ani și nu țin minte să fi fost vreo reparație capitală”, precizează tânărul.

About Axinte Radu Alexandru