Home » National » Mai multe familii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un grup de locuinţe sociale a luat foc

Mai multe familii au rămas fără acoperiș deasupra capului după ce un grup de locuinţe sociale a luat foc

Clipe de coșmar pentru mai multe familii din Eforie Nord, care au rămas, în prag de iarnă, fără acoperiş deasupra capului, după ce casele lor s-au făcut scrum. Oamenii îşi duceau traiul într-un grup de locuinţe sociale format din 22 de camere. La un moment dat, într-una din ele a izbucnit un incendiu, iar în scurt timp întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcari.  Angajaţii ISU verifică acum cauza incendiului.

Ajunse la faţa locului, echipele de intervenţie au constatat că incendiul se manifestă violent la acoperişul unei clădiri de aproximativ 300 de metri pătraţi, aceasta având destinaţia de locuinţe sociale.”, a declarat Răzvan Parconie, ISU Dobrogea. 

Misiunea militarilor a fost extrem de dificilă, şi asta pentru că acoperişul clădirii era făcut din stuf şi tablă.

În urma incendiului nu au existat victime, cu excepția unei singure persoane, care a suferit un atac de panică, și a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului. Cu tot efortul pompierilor, însă, întreaga clădire s-a făcut scrum. Locatarii sunt nevoiţi acum să-şi caute alte locuinţe.

About Axinte Radu Alexandru