Home » National » Predică despre COVID-19 la Mănăstirea Sihăstria, județul Neamţ: „În comparaţie cu alte epidemii, cu alte boli, este aproape nimica. Rata de supravieţuire la această boală este de peste 99%”

Predică despre COVID-19 la Mănăstirea Sihăstria, județul Neamţ: „În comparaţie cu alte epidemii, cu alte boli, este aproape nimica. Rata de supravieţuire la această boală este de peste 99%”

Creștinii care au participat duminică la slujba ținută la Mănăstirea Sihăstria, județul Neamţ au asistat la o predică anti-vaccin în care preotul le spune oamenilor că sunt „constrânşi , hăituiţi şi manipulaţi în fel şi chip” pentru a se vaccina. Preotul susţine că boala COVID-19 este „aproape nimica” în comparaţie cu alte epidemii.

„Iubiţi credincioşi, trebuie să fim cu luare aminte la aceste vremuri, vedeţi acum ce vremuri trăim: suntem obligaţi să ne facem certificatul verde ca să putem să supravieţuim. Ni se impune lucrul acesta, suntem constrânşi, suntem hăituiţi şi manipulaţi în fel şi chip ca să ne vaccinăm. Fiecare dintre dumneavoastră trebuie să faceţi cum vă dictează conştiinţa şi cum fiecare îşi adună informaţiile. Vedeţi, că dacă noi îndemnăm să nu se vaccineze lumea, imediat sare presa, televiziunea pe noi.

De aceea trebuie să vă uitaţi mai puţin la televizor, citiţi mai mult. Acesta este o lucrare demonică, iubiţi credincioşi, a te feri, să-ţi fie frică de fratele tău, de aproapele tău, de colegul tău de muncă. Au fost boli de-a lungul istoriei. Aceasta, aş putea spune, în comparaţie cu alte epidemii, cu alte boli, că este aproape nimica. Rata de supravieţuire la această boală este de peste 99%. Spuneau bătrânii că înainte, când erau boli, era tifos, mergea căruţa prin sate pe fiecare stradă şi culegea în fiecare zi câte 10-15 morţi”, mai spune prelatul.

About Axinte Radu Alexandru