Home » National » Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze un nou guvern

Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze un nou guvern

Astăzi, în urma consultărilor cu partidele şi formaţiunile parlamentare, care au avut loc la Palatul Cotroceni, Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze un nou guvern. PNL, PSD, UDMR și reprezentanții minorităților au mers împreună la consultări, după ce au finalizat duminică discuţiile privind formarea noului guvern. USR a refuzat să se mai prezinte la discuții.

„Am lucrat cu partidele să putem să agregăm un program de guvernare și să se constituie o coaliție solidă în Parlament. astfe încât să putem realiza un guvern care să asigure stabilitatea țării și soluții pentru efectele produse de pandemie, criza energetică, să avem un program guvernamental care să pună în aplicare deciziile nesare pentru implementarea PNRR.

E cât se poate de evident că e prima dată când în programul de guveranare avem investiții solide și măsuri sociale pentru toate problemele create de situația de criză în care ne aflăm. Sperăm ca de joi să ne apucăm serios de treabă.”, a declarat Nicolae Ciucă. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: