Home » Local » Atenție șoferi! Pe mai multe străzi din municipiul Vaslui se vor institui sensuri unice de circulație

Atenție șoferi! Pe mai multe străzi din municipiul Vaslui se vor institui sensuri unice de circulație

Consilierii locali vor aprobă instituirea noilor sensuri unice de circulație la nivelul municipiul Vaslui. Măsura vine în urma întâlnirilor de lucru pe care le-a avut comisia de reglementare a circulaţiei pe drumurile publice, în vederea fluidizării traficului şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Comisia a preluat şi analizat atât constatările membrilor comisiei în urma deplasărilor pe teren, cât şi sesizările cetăţenilor.

Listă noi sensuri unice de circulație: Str. Cazărmii, de la intersecția cu str. Dimitrie Bolintineanu si str. Ardealului (în dreptul blocului 439) până la intersecția cu str. Slt. Ioanesi Adrian (bloc 437), cu sensul de circulație spre str. Slt. Ioanesi Adrian; Str. Salcâmilor, din dreptul Poliției Municipale Vaslui, până la intersecția cu str. Cornișei, cu sensul de circulație spre str. Cornișei; str. Livezilor, de la intersecția cu str. Cornișei până la intersecția cu str. 1 Decembrie, cu sensul de circulație spre 1 Decembrie; Str. Vasile Alecsandri, aleea dintre blocurile 138 și 139, din dreptul blocului 139 scara A, până la intersecția cu str. Dimitrie Bolintineanu, cu sensul de circulație spre str. Dimitrie Bolintineanu; Str. Costache Negri, din dreptul blocului 94 până la intersecția cu Str. Gheorghe Racovița, cu sensul de circulație spre str. Gheorghe Racoviță – Bazar; Str. Gheorghe Racoviță, începând din dreptul Centrului de zi „Bucuria” până la intersecția cu Str. Spătar Angheluță, cu sensul de circulație spre str. Spătar Angheluță.

„Prin această măsură care impune circulaţia pe un singur sens, se vor crea locuri de parcare pe partea stângă a străzilor respective, precum şi o fluidizare crescută a traficului. Această măsură are caracter permanent şi concomitent se vor instala indicatoarele rutiere aferente, rezultate din noua configurare a traficului”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut