Home » National » O tânără de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare

O tânără de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare

Marți seara, o tânără în vârstă de 18 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperişul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus Ionela Cozma.

De asemenea, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că tânăra este în comă.

„Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a spus Vasile Pop.

Fata era singură în apartament și nu se știe încă dacă este vorba de un accident sau tentativă de sinucidere. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: