Home » National » Cadourile cumpărate din străinătate ar putea ajunge la dumneavoastră chiar și după sărbători. Tot mai multe colete sunt blocate la Poștă

Cadourile cumpărate din străinătate ar putea ajunge la dumneavoastră chiar și după sărbători. Tot mai multe colete sunt blocate la Poștă

În atenția oamenilor care doresc să comande cadourile de Crăciun din străinătate. Dacă vă gândiți să comandați un cadou pentru cei dragi din străinătate, de sărbători, ați face bine să vă grăbiți pentru că sunt șanse să îl oferiți abia în ianuarie sau mai târziu. Oamenii se plâng că așteaptă uneori chiar și câteva săptămâni să pună mâna fizic pe pachet deși acesta este deja în depozitele de la Poșta Română.

Situația va deveni din ce în ce mai dificilă că cât ne apropiem de luna decembrie, când mulți dintre români comandă cadouri sau primesc pachete de la rudele de peste hotare. Reprezentanții Poștei Romane spun că livrările pot fi întârziate de formalități.

„Nu putem estima în cât timp își primește coletul un client care a comandat azi un produs de pe un site din spațiul extra-comunitar, pentru că depinde foarte mult și de timpul de livrare pe care l oferă comerciantul”, declară Claudia Bibire, purtător de cuvânt Poșta Română. 

În ultimii doi ani în România au ajuns din ce în ce mai multe colete din afara țării după ce oamenii au petrecut mai mult timp făcând cumpărături online, din cauza pandemiei.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: