Home » National » O femeie de 75 de ani din Vâlcea a murit sfâșiată de câinii vecinului

O femeie de 75 de ani din Vâlcea a murit sfâșiată de câinii vecinului

Sfârșit tragic pentru o femeie de 75 de ani din județul Vâlcea, care a murit după ce a fost atacată de câinii vecinului său. Bărbatul este cel care a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar medicii ajunși la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale femeii, însă victima a decedat ulterior.

„Ieri, 24 noiembrie a.c., polițiștii Secției 9 Pietrari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoenești, județul Vâlcea cu privire la faptul că vecina sa a fost atacată de câinii săi, provocându-i mai multe leziuni”, au transmis reprezentanții Poliției din Vâlcea.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, femeia a decedat.

Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei.

„În cauză, se efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, se mai arată în informarea oamenilor legii. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: