Home » National » Secțiile ATI au paturi libere! La nivelul țării există 67 de locuri disponibile pentru cazurile grave COVID-19

Secțiile ATI au paturi libere! La nivelul țării există 67 de locuri disponibile pentru cazurile grave COVID-19

Putem răsufla ușurați! A trecut perioada în care nu se găsea niciun pat liber la secțiile ATI.  La momentul actual, 167 de paturi ATI pentru COVID sunt libere în toată țara, în timp ce 1.312 pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

La  nivel național, la acest moment sunt disponibile 167 paturi libere de ATI: 3 în București, 8 în județul Alba, 3 în județul Bacău, 8 în județul Botoșani, 4 în județul Călărași, 4 în județul Caraș Severin, 16 în județul Constanta, 2 în județul Dâmbovița, 8 în județul Dolj, 5 în județul Galați, 4 în județul Gorj, 1 în județul Harghita, 2 în județul Hunedoara, 25 în județul Iași, 1 în județul Mehedinti , 7 în județul Neamț, 7 în județul Olt, 2 în județul Sălaj, 15 în județul Sibiu, 9 în județul Suceava, 4 în județul Teleorman, 3 în județul Timiș, 10 în județul Vaslui, 16 în județul Vrancea, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 1.958 de noi cazuri de Covid. În ultimele 24 de ore au fost raportate 115 de decese, la care se adaugă 45 produse anterior, dar raportate astăzi.

About Axinte Radu Alexandru