Home » Local » Un tânăr din Iana a dispărut după ce a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bârlad!

Un tânăr din Iana a dispărut după ce a fost transportat cu ambulanța la spitalul din Bârlad!

Un tânăr din comuna Iana – Mădălin Leonte, în vârstă de 27 de an – este căutat de polițiști și familie după ce a în urmă cu câteva zile a dispărut după ce fusese transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad.

”Polițiștii bârlădeni au fost sesizați pe 24 noiembrie că pe 20 noiembrie a plecat, în mod voluntar, de la o unitate medicală din municipiul Bârlad, unde fusese transportat spre a fi internat. Până în prezent nu a revenit la domiciliu și nici nu a putut fi contactat de membrii familiei. Bărbatul căutat suferă de afecțiuni psihice. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Iată care sunt semnalmentele tânărului dispărut: înălțime de 1.72 metri, față ovală, greutate de aproximativ 70 de kg., constituție atletică, păr scurt negru. În momentul dispariției era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă de culoare neagră și era încălțat cu o pereche de pantofi sport de culoare albastră.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați  112!

About Razvan Calin