Home » National » Amendă de 10.000 de lei pentru o tânără care s-a plimbat cu mașina pe plajă și a rămas împotmolită în nisip

Amendă de 10.000 de lei pentru o tânără care s-a plimbat cu mașina pe plajă și a rămas împotmolită în nisip

O tânără din Constanța a vrut să privească frumusețea mării din mașină. De aceea, femeie a ajuns cu propria mașină pe plajă, dar nu s-a mai putu redresa. Pentru aventura sa, șoferiță a a fost amendată cu peste 10.000 de lei de poliția locală. Tânăra, care se afla la volanul unui BMW, s-a împotmolit, duminică, în nisip și nu a mai putut să scoată mașina de pe plajă.

„Astăzi, ca urmare a unui apel telefonic primit la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, un echipaj de polițiști locali a fost direcționat pe plaja Modern, unde se afla un autovehicul blocat în nisip. În urma verificărilor, proprietara autovehiculului a fost sancționată cu amendă în valoare 10.290 lei de polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulație pe drumurile publice pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 și OUG 195/2002”, a u transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

„Reamintim faptul că accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare”, mai transmit autoritățile din Constanța.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: