Home » National » O tânără preoteasă de 22 de ani a murit infectată cu COVID-19. Tânăra nu era vaccinată, iar virusul i-a afectat plămânii 90%

O tânără preoteasă de 22 de ani a murit infectată cu COVID-19. Tânăra nu era vaccinată, iar virusul i-a afectat plămânii 90%

Când avea toată viața înainte, o tânără preoteasă de doar 22 de ani a pierdut lupta în fața virusului. Tânăra preoteasă a fost unul dintre pacienţii în stare critică transferaţi în Ungaria. Nu era vaccinată, iar boala i-a distrus aproape complet plămânii.

În urmă cu doi ani, preotul din Rădeşti îşi conducea viitoarea soţie la altar. Povestea lor are însă un final tragic. Tânăra, care era şi absolventă a unei şcoli de asistente medicale a murit după ce a fost infectată cu coronavirus.

Mihaela nu era vaccinată. Şi chiar dacă nu suferea de alte boli, virusul i-a afectat plămânii în proporţie de 90%.

Mesajul soțului îndurerat: „Dumnezeu să te odihnească cu îngerii cărora le cântai imnuri de slavă! Vei rămâne veșnic soția mea dragă și eu soțul tău drag!”

Tânăra preoteasă era iubită de enoriaşi. Alături de soţul său, încerca să-i apropie pe copiii din zonă cât mai mult de învăţăturile creştine şi încerca mereu să-i ajute pe cei aflaţi în suferinţă.

About Axinte Radu Alexandru