Home » Local » Prime Kapital a deschis în Bârlad primul centru comercial din oraș

Prime Kapital a deschis în Bârlad primul centru comercial din oraș

Cel mai mare centru comercial din oraș, Bârlad Value Centre își așteaptă începând de astăzi clienții cu o selecție vastă de branduri internaționale și naționale, dar și oferte speciale de inaugurare.

Bârlădenii sărbătoresc astăzi, 30 Noiembrie, inaugurarea  Bârlad Value Centre, primul centru comercial modern din oraș dezvoltat de către Prime Kapital, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România.

În urma investiției,  primul centru comercial își primește vizitatorii cu o selecție de branduri internaționale și naționale, unele aflate în premieră în oraș precum: Carrefour Hypermarket, Agroland, CCC, C&A, Deichmann, Flanco, Hervis, Jysk, KFC, Mesopotamia, New Yorker, Noriel, Pepco, Sinsay, Spartan, Sportisimo, Takko și multe altele.

Oferte și promoții atractive îi așteaptă pe bârlădeni în primele zile de la inaugurare.

„Marcăm astăzi un moment important pentru bârlădeni și anume: inaugurarea primul centru comercial din oraș – un proiect foarte așteptat în zonă. Bârlad Value Centre vine în întâmpinarea nevoilor bârlădenilor și le pune la dispoziție o gamă variată de branduri, dar și spații special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Suntem siguri că Bârlad Value Centre va deveni destinația preferată de  toți locuitorii orașului Bârlad, dar și împrejurimi.”, spune Bogdan Chiriac – Director centru comercial Bârlad Value Centre.

 

Bârlad Value Centre este situat pe Bulervardul Republicii, nr.320B, și pune la dispoziția clienților săi peste 600 locuri de parcare, fiind deschis zilnic în intervalul orar 09:00 – 21:00 și 07:00 – 21:00 pentru clienții Hypermarketului Carrefour. Accesul se poate face și cu transportul în comun folosind liniile 1 IRB-Gară și  2 IRB-Liceu.

Prime Kapital a luat toate măsurile de protecție și prevenire a răspândirii COVID-19, astfel încât la Bârlad Value Centre siguranța vizitatorilor, angajaților și personalului auxiliar să primeze.

 

 

 

 

 

Despre Prime Kapital

 

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar, activ în Europa Centrală și de Est. Fondatorii afacerii activează în piața imobiliară din România și din regiune de mai bine de un deceniu și au o reputație neegalată cu privire la calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltărilor realizate. Prime Kapital are o prezență amplă pe piața din România și este integrat pe verticală, având o echipă de 380 de specialiști în domeniul imobiliar, ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor, la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: