Home » National » Accident grav între o camionetă, o ambulanță și un autoturism la Iași. Șapte persoane au decedat

Accident grav între o camionetă, o ambulanță și un autoturism la Iași. Șapte persoane au decedat

 Accident grav între o camionetă, o ambulanță și un autoturism. Din cele 10 persoane implicate, șapte au decedat. Echipajul ambulanței și pacientul transportat (o femeie gravidă) sunt stabili și au fost transportați la spital.

UPDATE. Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis că toate persoanele implicate în accident, cu excepția celor din ambulanță, au decedat.

În camionetă se aflau șase persoane, iar în al cel de-al doilea autoturism implicat doar șoferul. Nu sunt cunoscute deocamdată circumstanțele accidentului.

Inițial, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 28 Iași-Târgu Frumos, în zona localității Sârca, județul Iași,  într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanță și un autoturism. Potrivit primele date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile. La fața locului acționează echipaje medicale și descarcerarea.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*