Home » National » „Curba morții” din județul Bacău a fost sfințită de un preot

„Curba morții” din județul Bacău a fost sfințită de un preot

În speranța că numărul accidentelor din „curba morții” va scădea, un preot din satul Brătila de Jos, comuna Helegiu, din județul Bacău a ținut o slujbă în cea mai periculoasă zonă a drumului, aflată la ieșirea din Onești spre Bacău, loc unde s-au produs mai multe accidente în ultimul timp, transmite Bacău.net.

„Astăzi, 2 februarie, la Întâmpinarea Domnului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ”curbă a morții” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

Ultimul accident produs aici a avut loc sâmbătă, după ce o șoferiță de 34 de ani a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circulă regulamentar. În urmă impactului, o femeie de 60 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*