Home » Administratie » Proiect de gaze respins! Edilii sunt mult mai reținuți după explozia prețurilor la gazele naturale

Proiect de gaze respins! Edilii sunt mult mai reținuți după explozia prețurilor la gazele naturale

Comuna Bogdănești s-a asociat cu alte patru UAT-uri din județul Vaslui pentru a implementa un proiect de alimentare cu gaze naturale. Din asociație mai fac parte comunele Alexandru Vlahuță, Băcani, Iana și Pogana. Din păcate, proiectul a fost declarat într-o primă fază neeligibil, iar edilii comunelor asociate vor luat în următoarea perioadă o deicizie cu privire la evoluția acestui proiect.

„Marea dezamăgire pe anul 2021 este faptul că proiectul de gaze în care suntem asociați cu alte patru comune a fost respins într-o primă fază, dar nu este un capăt de țară. O luăm de la capăt, nu vom renunța, iar anul acesta îl vom depune iar, încercând să remediem temele incorecte sau declarate neeligibile”, a spus Ioan Dorobanțu, primarul comunei Bogdănești.

Oricum, evoluția din ultima perioadă a prețurilor la gazele naturale a mai temperat din entuziasmul primarilor, iar toată lumea așteaptă o stabilizare a prețurior de pe piață. În acest context, edilii își pun întrebări în ceea ce privește posibilitățile financiare ale gospodăriilor populație de a plăti facturile la gazele naturale.

„Sincer, în toți acești ani nu am avut proiecte respinse. Au fost amânate, dar nu au fost respinse. Ne vom întâlni în aceste zile cu colegii primari și vom lua o decizie în acest sens”, a mai spus primarul.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: