Home » National » O bătrână de 80 de ani din Capitală a fost păcălită că va ajunge fotomodel. Femeia a plătit aproape 35.000 de euro

O bătrână de 80 de ani din Capitală a fost păcălită că va ajunge fotomodel. Femeia a plătit aproape 35.000 de euro

O bătrână de 80 de ani din Capitală a crezut că își poate îndeplini visul, de a ajunge la Paris, câștigând bani din meseria de fotomodel. Dezamăgirea nu s-a lăsat așteptată, atunci când femeia a constatat că a fost păcălită și, timp de doi ani, le-a dat escrocilor aproape 170.000 de lei, doar ca să-și vadă visul împlinit.

Femeia era amăgită că va defila pe podiumurile din Paris și Dubai .Înșelăciunea a început în vara anului 2019, când femeia de 80 de ani a fost oprită pe stradă și invitată într-un studio foto din apropiere pe motiv că ”este foarte fotogenică” și ar putea face reclamă la produse cosmetice.

La început nu i s-au cerut bani, însă după ce femeia ar fi spus tinerei cu care ținea legătura la agenție că are 40 de mii de euro, în urma unei exproprieri în Constanța, totul s-a schimbat. ‘„Odată 16.000 de lei, odată 27.000 de mii, 50, pe urmă se axase pe 16.000 mii. În decembrie i-am dat 16.000 de lei și în ianuarie mi-a cerut încă 16.000 de lei și zicea că sunt contractele și hainele care ți s-au dat. Și atunci eu am zis:  Băi, asta e escroacă, nu-i mai da. În fotografii sunt rochii lucrate în casă. Hainele îmi aparțin”, a povestit femeia pentru TVR.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*